Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Αγγελόκαστρο για πρωτάθλημα …

Τεράστιας σημασίας νίκη πέτυχε ο Αχελώος Αγγελοκάστρου επί του Ναυπακτιακού Αστέρα με 2-0 στο γήπεδο του Αγγελοκάστρου και έδειξε πως ότι αυτή η ομάδα μπορεί να κάνει τη υπέρβαση φέτος.
Σε ένα παιχνίδι που που έμεινε από νωρίς με 10 παίχτες (αποβολή Μπέτσικα στο 48′) , που αγωνιζόταν τραυματίας ο καλύτερος της παίχτης για 75 λεπτά (Καρύμπας) κατάφερε να πετύχει 2 γκολ με τους Αλεξάκη στο 65′ και Ζαλοκώστα στο 89′ και να φτάσει στην 3η θέση τον αντίπαλο της στους 21 βαθμούς , μόλις 5 από τον πρωτοπόρο Ατρόμητο Αντιρρίου.
Από τον Αχελώο δύσκολα μπορείς να πεις ότι υπάρχει παίχτης που να υστέρησε στο ματς όμως η τριάδα Καρύμπας , Κωστακιώτης και Αλεξάκης ήταν αυτοί που τράβηξαν και τους υπόλοιπους στη μεγάλη νίκη.
Από την άλλη ο Ναυπακτιακός έδειξε πως περνάει περίοδο κρίσης και παρατεταμένου ντεφορμαρίσματος και πως αν συνεχιστεί αυτό τότε ο στόχος της ανόδου θα δυσκολέψει αρκετά. Το μόνο ελαφρυντικό , αν αυτό υπάρχει , είναι οι απουσίες βασικών παιχτών του Ναυπακτιακού , όπως αυτή του Γλωσσόπουλου.
ΑΧΕΛΩΟΣ (Τάσος Σπαής): Μπούτιβας, Κωνσταντίνου (61΄ Ζαλοκώστας Ε.), Βασιλάρης, Μπέτσικας, Κοκκώνης Ε., Αλεξάκης, Μπούζας, Καραλής, Μωραϊτης (76′ Αριστόπουλος), Καρίμπας (85΄λ.τ. Ζαλοκώστας Λ.), Κωστακιώτης.
ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ (Γιώργος Μίχος): Ανδρεόπουλος, Ζαϊμης (87΄ Χασανάι), Βρουσάι, Μπίμπας, Σωτηρόπουλος, Θανασιός, Κατσικας, Αντύπας (65΄Κονίδας), Καλαβρουζιώτης, Θεοχάρης, Αδραχτάς.

allsportsagrinio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :