Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ.

Η κρίση έχει ρημάξει τις τσέπες των περισσότερων.
Η μπάλα δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση στη γενικότερη οικονομική κατηφόρα. Και το ποδόσφαιρο που ξέραμε μέχρι τώρα, ανήκει οριστικά και αμετάκλητα στο παρελθόν. Μ’ αυτή την άσχημη προοπτική ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα στη Α’ κατηγορία και στην Αιτωλ/νια. Τα λίγα λεφτά φέρνουν φτώχεια κι φτώχεια γκρίνια. Και η γκρίνια είναι ότι το χειρότερο για κάθε ομάδα που προσπαθεί να επιβιώσει μέσα σ΄ αυτόν τον αρμαγεδώνα . Μα το ποδόσφαιρο πάνω απ’ όλα είναι διασκέδαση και τρόπος διαφυγής κι εκτόνωσης απ’ τα προβλήματα, κι όχι αρένα αντιπαράθεσης και αλληλοσπαραγμού. Καλή αρχή λοιπόν, στη πάντα οι αντιπαραθέσεις, κι όλοι στα γήπεδα κοντά στα παιδιά, που αφιλοκερδώς τα περισσότερα τιμάνε τη φανέλα της ομάδας τους.
Μέσα σ’ αυτή τη συγκυρία σήμερα στο Αγγελόκαστρο, ένας κακός αγωνιστικά ΑΧΕΛΩΟΣ κατάφερε με ένα γκολ του Β, Αλεξάκη με ατομική προσπάθεια στο β’ ημίχρονο, να κλέψει τη νίκη με 1-0 απ’ τη σαφώς ανώτερη ομάδα του ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΓΑΒΑΛΟΥΣ και να ξεκινήσει με το «δεξί» έστω κι έτσι το πρωτάθλημα.
Αναλυτικά το παιχνίδι και πλούσιο φωτορεπορτάζ στο φιλικό site OLA TA GOAL Εδώ:http://www.olatagoal.gr/2012/09/blog-post_3562.html
Καστρινός.

Δεν υπάρχουν σχόλια :