Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΠΑΝΤΟΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ.



Ζούμε σε μέρες μιζέριας, οικονομικά, πολιτικά και πνευματικά, κι όλα μοιάζουν θολά μέσα σε ένα καταθλιπτικό θολό τοπίο. Μα μες σ’ αυτό το μισοσκόταδο κάπου φεγγίζει κι ένα φως στο βάθος της διαδρομής μας. Είναι αυτό των νέων ανθρώπων, της νέας γενιάς, που δεν τα παρατάει έτσι εύκολα δεν παραδίδεται ούτε λουφάζει. Δραπετεύει, αντιστέκεται και μοιράζεται τη γνώση, τις σκέψεις και τις ιδέες της με άλλους. Όσους περισσότερους μπορεί.

Μετά την ευχάριστη έκπληξη νέων ανθρώπων του χωριού μας που πήραν στα χέρια τους την τύχη του συλλόγου Αγγελοκαστριτών, μια ακόμα δημιουργία έρχεται ευχάριστα να μας χαροποιήσει. Ένας νέος Αγγελοκαστρίτης, Ένας σπουδαστής προχωρημένου επιπέδου στον τομέα της πληροφορικής ο Αποστόλης ο Γαλιάτσος, έχοντας ως γνώμονα και ως αρχή, ότι « η γνώση ανήκει σε όλους» δημιούργησε ένα BLOG με πολλές και πολύτιμες πληροφορίες για όσους ασχολούνται με υπολογιστές, και ειδικά με τις απρόσιτες πληροφορίες για το HACKING.

Μπείτε εδώ: http://hackingexperience.blogspot.com/να δείτε το καινούργιο Blog, και σίγουρα δεν έχετε να χάσετε.

Κώστας Μπούτιβας.

1 σχόλιο :

Apostolis Galiatsos είπε...

Θα θελα να ευχαριστήσω τον Κώστα Μπούτιβα που μέσω του blog του χωριού κι απ’ το facebook στήριξε την δημιουργική μου σκέψη.