Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2010

Ευχαριστήρια Επιστολή του Υποψηφίου δημοτικού συμβούλου Ηλία Κοτούμπα


Αγαπητοί συνδημότες, συνδημότισσες,


Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους κατοίκους του διευρυμένου δήμου Αγρινίου, την κάθε μία, τον κάθε έναν ξεχωριστά και κυρίως τους νέους ανθρώπους που με στήριξαν με την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους.

Κατόπιν της ολοκλήρωσης της καταμέτρησης των σταυρών για τους Δημοτικούς Συμβούλους του δήμου μας, αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω όλους τους δημότες του νέου δήμου Αγρινίου και ιδιαίτερα της γενέτειράς μου, του Αγγελοκάστρου, οι οποίοι με την ψήφο τους με εξέλεξαν πρώτο στη λίστα προτίμησης μεταξύ των υποψηφίων της εκλογικής μου περιφέρειας. (981 σταυρούς προτίμησης)

Στο σημείο αυτό, θέλω να διαβεβαιώσω τους συμπολίτες μου ότι παρόλο που δεν εξελέγην στο Δημοτικό Συμβούλιο θα είμαι παρών, με όλες μου τις γνώσεις και δυνάμεις, δίπλα στους κατοίκους του δήμου μας, αρωγός σε κάθε προσπάθεια βελτίωσης της καθημερινότητας μας, σε κάθε προσπάθεια διεκδίκησης ενός καλύτερου αύριο. Η δέσμευση μου αυτή θα τηρηθεί στο ακέραιο, απ’ οποιονδήποτε κι αν προέρχεται η προσπάθεια αυτή και ενάντια σ’ οποιονδήποτε κι αν στρέφεται. Στη δύσκολη πραγματικότητα που θα κληθούμε όλοι αύριο να αντιμετωπίσουμε, δεν υπάρχει η πολυτέλεια χάραξης διαχωριστικών γραμμών.


Με εκτίμηση,

Κοτούμπας Ηλίας του Παύλου

Δασολόγος-Περιβαλλοντολόγος, MSc

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό "Πανδημoτική Πρωτοβουλία" του Δημήτρη Σταμάτη1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

ΑΨΟΓΟΣ..
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ