Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

ΛΑΟΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΘΥΜΙΟΥ.

Παρουσία πολλών Βιβλιόφιλων, παλιών συμμαθητών και αρκετών συγχωριανών  από το Αγγελόκαστρο, παρουσιάστηκε χθες Τετάρτη 28 Φεβρουάριου, στην Παλαιά Δημοτική Αγορά Αγρινίου, το νέο μυθιστόρημα του Ευθυμίου Πριόβολου με τίτλο «Εκεί ήταν η αγάπη» από τις Εκδόσεις ΚΨΜ.

Ομιλητές ήταν οι:

Χρυσούλα Σπυρέλη, Φιλόλογος

Έφη Τάτση, Δικηγόρος

Παναγιώτης Χατζηγεωργίου, Φυσικός

Στη μουσική:

Στάθης Κρέτσης, πιάνο και Θοδωρής Κουτσουπιάς, φωνή.

Η Χρυσούλα Σπυρέλη, η Έφη Τάτση, ο Παναγιώτης Χατζηγεωργίου περπάτησαν στις γειτονιές του βιβλίου, χτεσινές και τωρινές. Ο Θοδωρής και ο Στάθης, μαθητές του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου, τραγούδησαν, τραγούδια του βιβλίου, γραμμένα για την αγάπη. Η Σπυριδούλα Παπαϊωάννου, η συντονίστρια. Η δημοσιογράφος Δήμητρα Λαοπόδη, η οποία φιλοξένησε τον συγγραφέα στο στούντιο του "92,8 Δυτικά FM" σε πρωινή συνέντευξη, έκανε γνωστότερη την εκδήλωση. Ο Δημήτρης Χριστοδουλόπουλος του βιβλιοπωλείου "Planus" διέθεσε το βιβλίο και ο Δήμος Αγρινίου στέγασε φιλόξενα αυτή την γιορτή.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αγάπη του κόσμου! Έγραψε ο συγγραφέας γι΄αυτή την εκδήλωση: Για την αγάπη που «πάντα στέγει, πάντα πιστεύει, πάντα ελπίζει..», για την αγάπη που «ουδέποτε εκπίπτει».

Ευχές να είναι καλοτάξιδο και τούτο το βιβλίο του!


Δεν υπάρχουν σχόλια :