Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

Ανοικτή επιστολή παραίτησης του προέδρου του ΑΧΕΛΩΟΥ Αγγελοκάστρου.

Με ανάμεικτα συναισθήματα σας γνωρίζω ότι η κοινή μας περιπέτεια στο όμορφο αυτό ταξίδι του αθλητικού/ποδοσφαιρικού μας συλλόγου τελειώνει εδώ.
Προσωπικοί λόγοι και οικογενειακές-επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν μου επιτρέπουν πλέον να συνεχίσω να συμβάλω στην προσπάθεια. Δηλώνω, ωστόσο, ότι θα είμαι πάντα στο πλευρό της ομάδας μας και τον ανθρώπων που θα διαχειρίζονται τα διοικητικά της για οτιδήποτε τυχών χρειαστεί.
Θέλω από καρδίας να ευχαριστήσω όλους όσους με συντρόφευαν σε αυτό το ταξίδι και πρώτα απ’ όλους να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και τους προπονητές που συνεργάστηκα όλα τα χρόνια, επίσης θέλω να ευχαριστήσω την ΕΠΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ για την συνεργασία που είχαμε ,τέλος θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας τους κατοίκους του Αγγελοκάστρου, για την πιστή και την ειλικρινή τους αγάπη στον ΑΧΕΛΩΟ.
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω ξεχωριστά τον κύριο ΑΘΑΝΑΣΑΚΗ ΝΙΚΟΛΑΟ για την βοήθεια και τις συμβουλές του. Η σχέση που έκτισα μαζί τους είναι παρακαταθήκη για εμένα που σε αυτή την διαδρομή, πέρα απ’ τις χαρές και τις λύπες των αποτελεσμάτων, κέρδισα πολλά σε εμπειρίες και συναισθήματα. Εύχομαι στην ομάδα μας τα καλύτερα για το μέλλον.
Με τιμή.
Δημοσθένης Μπέτσικας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :