Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

ΑΧΕΛΩΟΣ Αγγελ/στρου. ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ.

Ο χρόνος κυλάει, οι αγωνιστικές περνάνε η «κλεψύδρα» του πρωταθλήματος τρέχει ανελέητα και ο ΑΧΕΛΩΟΣ δεν λέει να δώσει στους φιλάθλους του, μια μικρή ανάπαυλα χαράς. Πάλι ήτα σήμερα στην έδρα της Κατούνας με μια ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων, και ενώ προηγήθηκε μάλιστα στο σκόρ δυό φορές.
Άμεσα λοιπόν πρέπει να βρεθεί λύση. Με πρόσωπα και όχι μάσκες και προσωπεία. Με σοβαρότητα και όχι «μπουρδολογίες» και ψευτομαγκιές. Με υπομονή και όχι με μιζέρια, που άρχισε για άλλη μια χρονιά να απλώνεται στο ποδοσφαιρικό Αγγελόκαστρο.Ψηλά το κεφάλι, στον ΑΧΕΛΩΟ ποτέ δεν ταίριαξε η μιζέρια.        Καστρινός.
Από agrinio24
Μεγάλη νίκη με ανατροπή επι του Αχελώου Αγγελοκάστρου πέτυχε η Μεδεών Κατούνας στο ντεμπούτο του Μόρις Τσίβιτς στον πάγκο της ομάδας. Στον λασπωμένο και βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω των συνεχόμενων βροχοπτώσεων, η γηπεδούχος ομάδα ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και παρόλο που έμεινε πίσω στο σκόρ δύο φορές, με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να ανατρέψει το σκόρ και να πάρει μια πολύτιμη νίκη.

Το σκόρ άνοιξε μόλις στο 3ο λεπτό ο Λάμπρος Πεσλής ύστερα απο εκτέλεση φάουλ του Ανδρεάκη και ασθενή απόκρουση του Τηλεμάχου. Οι γηπεδούχοι πίεσαν στη συνέχεια και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 21ο λεπτό με σούτ του Κοσυφαρίνη, αλλά λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 29′ ο Ανδρεάκης στέκεται τυχερός καθώς η μπάλα κολάει στο νερό και δεν απομακρύνεται, και με σούτ μέσα απο την περιοχή κάνει το 1-2 που είναι και σκόρ ημιχρόνου..
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αχελώος είναι σαν να μην βγήκε καθόλου στο γήπεδο καθώς οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και πέραν απο την ανατροπή και το τρίποντο, θα μπορούσαν να δώσουν διαστάσεις θριάμβου στην νίκη τους..Ο Κοτρότσος στο 63ο λεπτό με προσποίηση και σούτ θα φέρει το μάτς στα ίσια και ο Ρουστεμάι με κεφαλιά στο 71ο λεπτό θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για την πλήρη ανατροπή..Ο Αχελώος στη συνέχεια δεν μπόρεσε να αντιδράσει και το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε νικήτρια την γηπεδούχο ομάδα.
Ροή του αγώνα:
3′ Γκόλ: Συρτό φάουλ απο αριστερά του Ανδρεάκη προς στην εστία ο Τηλεμάχου αποκρούει αδράνεια της άμυνας και ο Λ.Πεσλής απο κοντά με σούτ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα
12′ Κάθετη του Κοντογιάννη στον Ρουστεμάι που κάνει το πλασέ προς την εστία, η μπάλα κολάει στο νερό και ο Γ.Τσιλιπάνος την πετάει κόρνερ
20′ Σούτ του Κοντογιάννη η μπάλα φεύγει πάνω απο την εστία άουτ
21′ Γκόλ: Λάθος του Σαγάνα η μπάλα στρώνεται στον Κοσυφαρίνη που με σούτ απο το ύψος του πέναλτι την στέλνει στα δίχτυα για το 1-1
27′ Ο Κουσκούνης με τακουνάκι βγάζει τον Κοτρότσο απέναντι απο τον Μπότα που κάνει το συρτό σούτ και ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων με εντυπωσιακή προσπάθεια διώχνει σε κόρνερ
29′ Γκόλ: Συνεχόμενα αμυντικά λάθη η μπάλα κολάει στο νερό και στρώνεται στον Φράγκο που με σούτ την στέλνει στα δίχτυα.
38′ Σέντρα απο αριστερά του Νούλα, η μπάλα φτάνει στον Κοτρότσο που κάνει το σούτ άουτ
60′ Γυριστό σούτ του Κουσκούνη μπλοκάρει ο Μπότας
63′ Γκόλ: Κάθετη του Κοτρότσου στον Κοντογιάννη που κάνει την προσποίηση και το σούτ και η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα του Μπότα.
71′ Γκόλ: Σέντρα απο αριστερά του Κοτρότσου και ο Ρουστεμάι στην πορεία της μπάλας με κεφαλιά την στέλνει στα δίχτυα.
88′ Κάθετη του Κουσκούνη στον Τσιτσομήτσο, αυτός αποφεύγει τον Γ.Τσιλιπάνο και μόνος απέναντι απο τον Μπότα πλασάρει άουτ
89′ Σούτ απο πλάγια του Ρουστεμάι ο Μπότας αποκρούει η μπάλα φτάνει στον Κοντογιάννη που κάνει νέο σούτ και η μπάλα κοντράρει σε σώματα και απομακρύνεται.

Μεδεών Κατούνας (Μόρις Τσίβιτς): Τηλεμάχου, Κόκκοτος (62′ Γεροχρήστος), Νούλας, Μπουμπούλης, Ξανθόπουλος, Ρουστεμάι, Κουσκούνης, Κοντογιάννης, Τσιτσομήτσος, Κοτρότσος, Κοσυφαρίνης(83′ Καραμάνης).
Αχελώος Αγγελοκάστρου (Θεόδωρος Λαυράνος): Μπότας, Σαγάνας(85′ Σ.Τσιλιπάνος), Δερβίσης, Γ.Τσιλιπάνος, Ανδρεάκης, Προβίδας, Λ. Πεσλής, Ζαλοκώστας, Φράγκος, Α.Μπούτιβας (58′ Κ.Πεσλής(75′ Καραλής)), Καλοκαίρης(83′ Μήκας).

Δεν υπάρχουν σχόλια :