Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018

ΑΧΕΛΩΟΣ Αγγελ/στρου. ΦΤΗΝΗ ΗΤΑ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.

Δυσκολεύτηκε αρκετά η Δόξα Καινουρίου για να πάρει τη νίκη απέναντι στην σκληροτράχηλη ομάδα του Αχελώου με σκορ 1-0 και το κατάφερε τελικά απο στημένο, με γκολ που σημείωσε ο Σαλμάς με κεφαλιά μετά από φάουλ του Καρύμπα στο 63΄.
Ισοδύναμες οι ομάδες με μοιρασμένο παιχνίδι, χάνοντας τη μεγαλύτερη ευκαιρία η Δόξα στο 24΄, όταν από κοντά ο Σαλμάς δεν κατάφερε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα. Στο ίδιο μοτίβο κύλησε και το δεύτερο ημίχρονο με τη Δόξα να είναι ελαφρός καλύτερη και τον Αχελώο να προσπαθεί με αντεπιθέσεις να απειλήσει την εστία του Ρόκκου. Μόνο από στημένες μπάλες απείλησε η ομάδα του Β. Ζώη, αλλά ο πορτιέρο της Δόξας ο Ρόκκος είχε θετικές επεμβάσεις.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Καραβασίλη και των βοηθών του Κωσταρά και Κουτρουμάνου.
Δόξα(Κ Γιωτόπουλος): Ρόκκος, Μλέτσας, Παντής(46΄Δάρλας), Σαλμάς, Τζωρτζόπουλος(80΄λτΑλτζερίνης), Λίαρος, Νταλαπέρας, Νικολογιάννης, Αγγέλης,(58΄Φραγκούλης), Καρύμπας(76΄Μικρόπουλος), Ρεπανίδας.
Αχελώος(Β Ζώης): Τσιλίκας, Προβίδας, Δερβίσης, Τσιλιπάνος Γ, Γ Σαγάνας(79΄Φεγγούλης), Ανδρεάκης(69΄Τσιμπούκας), Αντωνόπουλος(86΄Μήκας), Λ Πεσλής, Μ Σαγάνας, Καλοκαίρης(59΄Σ Τσιλιπάνος), Καντάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :