Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΧΕΛΩΟΣ Αγγελ/στρου. ΣΤΡΑΒΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ – ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΟΜΟΣ.

Την νίκη με σκορ 1-0 σημείωσε το απόγευμα του Σαββάτου στο Eνωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου «Θεόδωρος Πασιόπουλος» η ΑΕΜ, που στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υποδέχθηκε την ομάδα του Αχελώου Αγγελοκάστρου. Παιχνίδι με αρκετές ευκαιρίες μπροστά στις δυο εστίες, με τους γηπεδούχους χάρη σε τέρμα του Τάσου Καρρά στην πρώτη του επαφή με την μπάλα 3 λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι να ξεκινάει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα με το δεξί. Από την άλλη η ομάδα του Αγγελοκάστρου προσπάθησε με αμυντικό προσανατολισμό παίζοντας γρήγορα στην κόντρα να δημιουργήσει πρόβλημα στους γηπεδούχους, και διαμαρτύρονται έντονα για την φάση στο 76΄λεπτό όταν μετά από σέντρα ο Τσιμπούκας σημείωσε το γκολ, αυτό όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ μετά από υπόδειξη του δεύτερου βοηθού της αναμέτρησης κ. Κουτρουμάνου. Λιγοστός ο κόσμος που βρέθηκε στο Ενωσιακό γήπεδο για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση ανάμεσα στις δυο ομάδες, με τους φιλάθλους της ΑΕΜ να μην μένουν ευχαριστημένοι από την παρουσία της ομάδας τους στον αγωνιστικό χώρο. Δεν πρέπει πάντως να παραβλέπουμε και το γεγονός ότι οι ίδιοι 11 ποδοσφαιριστές σε διάστημα 7 ημερών χρειάστηκε να παίξουν 3 επίσημα παιχνίδια εκ των οποίων του κυπέλλου 120΄ λεπτών. Πριν την έναρξη του παιχνιδιού κρατήθηκε σιγή ενός λεπτού στην μνήμη του παλαιμάχου ποδοσφαιριστή της ΑΕΜ Βασίλη Καλύβα που έφυγε από την ζωή πριν λίγες ημέρες σε ηλικία 49 ετών.
Οι κυριότερες στιγμές του παιχνιδιού:
1΄σουτ του Μπαλαούρα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. 3΄απευθειας εκτέλεση φάουλ σε καλό σημείο για τον Αχελώο με τον Καραλή, άουτ.
6΄σουτ του Τσιμπούκα μαζεύει ο Ζέρβας.
20΄σέντρα του Μπαλαούρα, κεφαλιά του Καβαλλάρη ψηλά άουτ.
27΄μεγαλη χαμένη ευκαιρία για την ΑΕΜ, γύρισμα στο δεύτερο δοκάρι του Καβαλλάρη, ο Χαλαζιάς προ κενής εστίας δεν θα μπορέσει να έρθει σε επαφή με την μπάλα.
38΄σέντρα του Χαλαζιά στην περιοχή, κεφαλιά του Καβαλλάρη αποκρούει ο Μπούτιβας.
42΄κόρνερ του Μιχαλόπουλου, κεφαλιά του Λίτσου άουτ.
43΄ακομα μια σέντρα για την ΑΕΜ, όμορφο κατέβασμα από τον Μιχαλόπουλο και σουτ, με την μπάλα να περνάει άουτ.
45΄σουτ του Τσιμπούκα θα μαζέψει χωρίς πρόβλημα ο Ζέρβας.
47΄σουτ του Μιχαλόπουλου, ψηλά άουτ.
51΄δοκαρι για την ΑΕΜ, πλάσε από πλάγια θέση του Κοντοπάνου, με την μπάλα να προσκρούει στο αριστερό κάθετο δοκάρι και να περνάει άουτ.
52΄πολύ καλή ευκαιρία για τον Αχελώο, σουτ του Αποστόλη Μπούτιβα από πλάγια θέση, με την μπάλα να γλύφει το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Ζέρβα.
58΄νέο σουτ του Αποστόλη Μπούτιβα με την μπάλα να περνάει άουτ.
59΄πάσα του Χαλαζιά, πλασέ του Καβαλλάρη άουτ.
62΄ΓΚΟΛ, σέντρα του Μπαλαούρα από δεξιά, κεφαλιά ψαράκι του νεοεισελθέντα Καρρά και 1-0.
66΄σέντρα του Βασιλάρη, κεφαλιά Καβαλλάρη άουτ.
70΄σουτ του Χαλαζιά, θα πέσει και θα μαζέψει ο Μιχάλης Μπούτιβας.
75΄ακομα μια σέντρα από τον Βασιλάρη, κεφαλιά του Καρρά άουτ.
76΄γκολ για την ομάδα του Αχελώο το οποίο θα ακυρωθεί ως οφσάιντ μετά από υπόδειξη του δεύτερου βοηθού. Σέντρα στην περιοχή από δεξιά κεφαλιά του Τσιμπούκα με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα, με τον δεύτερο βοηθό της αναμέτρησης κ. Κουτρουμάνο να υποδεικνύει τον παίκτη του Αγγελοκάστρου σε θέση οφσάιντ, έντονες διαμαρτυρίες από του φιλοξενούμενους.
83΄καλοζυγισμένο σουτ του Καρρά ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι.
84΄γεμισμα στην περιοχή της ΑΕΜ, κεφαλιά του Τσιλιπάνου θα μαζέψει ο Δημήτρης Ζέρβας.
Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Κέκελος, Γαλανόπουλος, Κουτρουμάνος.
ΑΕ Μεσολογγίου: (Χρήστος Ζαρκαβέλης) Ζέρβας, Μπαλαούρας, Κάκκος Μ., Χαλαζιάς (83΄Κάκκος Γ.), Λίτσος, Δενδρινός, Μιχαλόπουλος (90΄Διαμαντόπουλος), Ντζιμάνης, Καβαλλάρης, Βασιλάρης (85΄Βασιλείου), Κοντοπάνος (59΄Καρράς).
Αχελώος Αγγελοκάστρου: (Βαλάντης Ζώης) Μπούτιβας Μ., Σαγάνας Μ., Χόντος, Αλεξάκης, Σαγάνας Γ., Τσιμπούκας (83΄Αυφαντής), Ανδρεάκης (73΄Ζαλοκώστας), Καραλής (66΄Τσιλιπάνος), Φούντας, Μπούτιβας Α. (62΄Μήλας), Θώδης.
http://aitosports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :