Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ.

http://www.pureportals.com/Default.aspx?tabid=254239
Πατήστε στην αφίσα για μεγέθυνση.
Το ποδόσφαιρο είναι μια κοινωνική δραστηριότητα με εκατομμύρια φίλους απανταχού της γης. Και αυτονόητα αποτελεί ένα μέρος της κοινωνίας και έτσι είναι λογικό να αξιοποιείται η δυναμική του για να μεταδώσει θετικά μηνύματα. Κι ένα τέτοιο θετικό μήνυμα εν όψη και των Άγιων ημερών που περιμένουμε, ήρθε εδώ δίπλα απ’ τους γείτονες, τους Καλυβιώτες.
Χριστουγεννιάτικο τουρνουά ποδοσφαίρου για την οικονομική ενίσχυση του  Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» διοργανώνει το Αθλητικό Σωματείο του ΠΑΟΚ Καλυβίων με την υποστήριξη της Τοπικής Κοινότητας Καλυβίων,  της ΕΠΣΝΑ και με χορηγό επικοινωνίας την ενημερωτική ιστοσελίδα  Κalyvia.gr
Το μικρό αυτό εορταστικό πρωτάθλημα θα διεξαχθεί την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014 στις 14.30 μ.μ. στο γήπεδο Καλυβίων.
Και το πιο ελπιδοφόρο: Οι 4 σύλλογοι που απαρτίζουν το Χριστουγεννιάτικο τουρνουά παρά την όποια αντιπαλότητα στους αγωνιστικούς χώρους, στηρίζουν ομόφωνα και με όλες τους τις δυνάμεις τις ενέργειες κοινωνικής ευθύνης. Στην κοινωνική υπευθυνότητα δεν "παίζουν" συλλογικές προτιμήσεις και βαθμολογικά συμφέροντα. Αντίθετα και οι 4 γειτονικές  ομάδες στέκονται αρωγοί και κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να προωθήσουν και να προβάλλουν το κοινωνικό πρόσωπο του ποδοσφαίρου και μπράβο τους.
Κώστας Μπούτιβας. (Υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων ΑΧΕΛΩΟΥ Αγγελοκάστρου).

Δεν υπάρχουν σχόλια :