Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΧΕΛΩΟΥ Αγγελοκάστρου.

Πήρα να γράψω για τη γενική συνέλευση και το εφετινό ξεκίνημα του ΑΧΕΛΩΟΥ, και μονομιάς ήρθε στο μυαλό μου ο περσινός Γολγοθάς για τη σωτηρία του, τα οικονομικά αδιέξοδα, και ο αγώνας που δίνουν τα παιδιά του συμβουλίου της ομάδας να την κρατήσουνε κι εφέτος ζωντανή. Όλα σε χρώμα γκρίζο, σε τοπίο θολό.…
Ταρακουνήθηκα από την απαισιοδοξία μου. Πόσο, άραγε, μας απομακρύνει η μίζερη καθημερινότητα από αυτά που θέλουμε κι ονειρευόμαστε. Μεγάλωσα με τούτη την ομάδα. Μία ομάδα που πάντα πάλευε για να σταθεί στα πόδια της, αλλά ποτέ δεν προκάλεσε αντιπάθειες. Ένας αθλητικός σύλλογος απ’ τους παλιότερους του νομού, που "ανάγκασε" τους Αιτωλοακαρνάνες φιλάθλους με τη συμπεριφορά του στους αγωνιστικούς χώρους, να τον βλέπουν με κάτι παραπάνω από απλή συμπάθεια. Και υπάρχουν πολλά που διαφοροποιούν τον ΑΧΕΛΩΟ από άλλες πολλές ομάδες, που «μπασταρδεύουν» στο νομό μας τον Αθλητισμό. Δε θα συνεχίσω.
Η εξέλιξη οδήγησε στην εμπορευματοποίηση και του αθλητισμού, καταπατώντας τη σημασία τέτοιων λεπτομερειών. Το χρήμα υπέταξε την ανιδιοτέλεια στο διάβα του. Οι ψυχές των φιλάθλων δηλητηριάστηκαν από τη σκοπιμότητα, και τα «υγιή πρότυπα» του ποδοσφαίρου ισοπεδώθηκαν.
Το θέμα ΑΧΕΛΩΟΣ Αγγελοκάστρου δεν είναι ποσοτικό αλλά ποιοτικό…Κι αυτό που θέλω εγώ να ευχηθώ για το καινούργιο φετινό ξεκίνημα είναι: Να ξανακερδίσει ο ΑΧΕΛΩΟΣ τη χαμένη μοναδικότητά του. Όχι μόνο στο μυαλό των δικών του φιλάθλων, αλλά στις καρδιές όλων των φιλάθλων που αγαπούν το «τόπι» . Μία ξεχωριστή θέση, για μία ξεχωριστή ομάδα που αρνείται να πεθάνει, και μια ζωή αγωνίζεται για να σταθεί στα πόδια της, κι όσο μπορεί να πρωταγωνιστεί.
ΚΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΤΕΤΡΙΜΕΝΑ.
Όλα πήραν τη φυσιολογική τους πορεία στη σημερινή γενική συνέλευση του Συλλόγου. Έγινε διοικητικός και οικονομικός απολογισμός με τον «στυλοβάτη» πρόεδρο Πάνο Κουτούμπα να παραμένει και πάλι στο τιμόνι της ομάδας. Έτσι με μερικές εθελούσιες αποχωρήσεις και τις σχετικές προσαρτήσεις νέων μελών το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΑΧΕΛΩΟΥ συγκροτήθηκε ως εξής:
Κουτούμπας Πάνος.                                  Πρόεδρος
Κατσαδούρος Γιώργος.                           Αντιπρόεδρος.
Κασιδιάρης Βασίλειος.                            Γεν .Αρχηγός.
Μπέτσικας Δήμος.                                     Γεν. Γραμματέας.
Βασιλακόπουλος Γιώργος.                     Ταμίας
Καπλάνης Σωτήρης.                                 Έφορος υλικού.
Μπούτιβας Μιχάλης.                                Μέλος
Κωνσταντίνου Αλέκος.                             Μέλος
Κουτούμπας Ηλίας.                                   Μέλος 
ΜπούτιβαςΚώστας-Καστρινός Υπεύθυνοςδημοσίων Σχέσεων.                                                                              Επίλογος: Κουμάντο σε μια ομάδα κάνει το εκλεγμένο συμβούλιο και όχι τα Καφενεία. Τέλος.                          Καστρινός.

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

me mia omada fovhtro k me ton kosmo sto plevro ths na synexisoume thn kalh poreia...