Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

ΓΑΜΩ ΤΗ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΣΟΥ.

Δε θα σου κάνει κριτική για το παιχνίδι της Εθνικής ο Καστρινός. Είναι δουλειά των «πεφωτισμένων» -εδώ γελάνε- αθλητικογράφων αυτό. Εξ άλλου μερικά παιχνίδια του τοπικού πρωταθλήματος ήταν πιο ενδιαφέροντα σε παρακολούθηση, απ’ αυτό το σπασονεύρικο ματς δύο ανύπαρκτων ομάδων. Θα σου πει μονάχα τα εξής:
Στο ποδόσφαιρο παίζουν ρόλο η εύνοια κι η τύχη. Η γκαντεμιά κι η ρέντα. Για αυτό και το 90% που ασχολούνται με το "βασιλέα των σπορ" είναι προληπτικοί. Κι ο Φερνάντο Σάντος μόνο να σου κάνει ποδαρικό δεν είναι. Σέρνει γκίνια ο άνθρωπος, που τον συνοδεύει γενικότερα σ’ όλη την καριέρα του. Άλλωστε κι απ’ τη μουτσούνα του, δεν τον κόβεις να βγάζει κάποια θετική ενέργεια. Ενώ εκείνος ο Ότο Ρεχάγκελ και λαχείο να έπαιρνε στη χειρότερη περίπτωση θα του έπεφτε ο λήγοντας.
Ναί. Η Εθνική είχε και αρκετά λεπτά κάποιας καλής απόδοσης. Σε γενικές γραμμές όμως ήταν απαράδεκτη. Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν την ευνόησε η μπάλα. Το αντίθετο μάλιστα. Όλα ήταν εναντίον της.
Έχουμε όμως δυο παιχνίδια ακόμα. Και λέω: Ή να πάρουν τηλέφωνο το Πατριάχη να ρίξει κανένα ευχέλαιο, ή να βρούνε κανένα μάγο από καμιά φυλή εκεί κοντά στον Αμαζόνιο, για να τους κάνει τίποτα βουντού και ξεματιάσματα.
Καστρινός.

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Εμείς στο θρύλο δεν έχουμε τέτοια προβλήματα. Αν δεν παίζει η ομάδα παίζουν οι διαιτητές.

Ανώνυμος είπε...

με κατσουρανιδεςσαλπιγγιδιδες γκεκες και ολους αυτους τους αργοστροφους δεν γινεται χωριο και να ξερεις ο προηγουμενος σχολιστης μοιαζει για προβοκατορας