Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Ο ΑΧΕΛΩΟΣ Αγγελοκάστρου ΕIΝΑΙ ΕΔΩ.


Όποιος νομίζει ότι ξέρει τι γίνεται στον φετινό ΑΧΕΛΩΟ κοιμάται με τα τσαρούχια. Και πληρώνει και ξενοδοχείο. Τις προάλλες γράψαμε εδώ ότι μόνο από εδώ θα έχετε σωστή και γνήσια πληροφόρηση στα πεπραγμένα του ΑΧΕΛΩΟΥ. Λοιπόν τα πράγματα έχουν ως εξής:
Η ομάδα συνεχίζει και φέτος διοικητικά με τον Πάνο τον Κουτούμπα στο τιμόνι, και με κινητήρια δύναμη τον Μιχάλη τον Μπούτιβα που παρά της αγωνιστικές του υποχρεώσεις μετά την μεταγραφή του - θα υποστηρίζει για φέτος τα δοκάρια της Φλόγας Παλιομάνινας - θα στηρίζει όμως διοικητικά με την μεγάλη πείρα του την ομάδα του χωριού του.
Με τον παλιό γνώριμο από παλιότερη επιτυχημένη θητεία του στην ομάδα Γιώργο Καρελάκη στο πάγκο ως προπονητή, ξεκινάει την άλλη βδομάδα τις προπονήσεις, μιας και το πρωτάθλημα έχει ακόμα χρόνο για ν’ αρχίσει. (Ξεκινάει 22 Σεπτεμβρίου). Παράλληλα έχουν αρχίσει και οι επαφές, για μερικούς μεταγραφικούς στόχους που θα ενισχύσουν το υφιστάμενο έμψυχο υλικό της ομάδας. Τώρα το αν αυτό είναι εφικτό τέτοια εποχή, εγώ λέω ναι. Γιατί και καλό όνομα έχει ο ΑΧΕΛΩΟΣ στα ποδοσφαιρικά στέκια του νομού, και κάποια ευρουλάκια έχει μαζέψει απ’ το πανηγύρι για να ξεκινήσει, τουλάχιστον περισσότερα από πέρσι.
Πάμε κι εφέτος λοιπόν, στόχος πάντα η παραμονή στην μεγάλη κατηγορία, ο ΑΧΕΛΩΟΣ, η Ιστορία του, κι ο κόσμος του είναι εδώ, κι ο Παντοκράτορας βοηθός.
Καστρινός.

Δεν υπάρχουν σχόλια :