Τετάρτη, 12 Μαΐου 2010

ΑΛΛΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

Στα καλύβια βράζουν ρύζι
Στ’ Αγγελόκαστρο μυρίζει.

Έλεγαν οι παλιοί στο χωριό. Μόνο που τούτη τη φορά οι γείτονες δεν έβραζαν ρύζι. Σπορά καλή κάνανε, για κονόμα κι εύκολο κέρδος. Συνελήφθησαν δύο έλληνες, γιατί καλλιεργούσαν 94 δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν στα Καλύβια Αιτωλοακαρνανίας λέει το αστυνομικό ρεπορτάζ. Τα δενδρύλλια που βρήκαν οι αστυνομικοί είχαν ύψος από δέκα έως και 27 εκατοστά. Σε έρευνα που έγινε στη συνέχεια στα σπίτια τους, οι αρχές βρήκαν και 40 σπόρους του φυτού, έτοιμους για φύτεμα. Όλα τα φυτά κατασχέθηκαν και οι δύο άνδρες συνελήφθησαν...
Εφημερίδα το ΚΑΣΤΡΟ. Κώστας Μπούτιβας.

1 σχόλιο :

daskalos είπε...

Προς το Blog σας
Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες
Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..
www.ksipnistere.blogspot.com

www.ksipnistere.gr
Βάλτε και εμάς στη λίστα με τα ιστολόγια σας... ότι θέλετε μπορείτε να το στείλετε στο e-mail μας και από κάτω το link σας και δημοσιεύετε ακέραιο.