Σάββατο, 18 Ιουλίου 2015

ΚΑΛΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΧΕΛΩΟ Αγγελοκάστρου.

Όλα σε χρώμα γκρίζο, σε τοπίο θολό κινούνταν μέχρι χθες οι εξελίξεις στον ΑΧΕΛΩΟ Αγγελοκάστρου. Μία ομάδα που πάντα πάλευε για να σταθεί στα πόδια της, αλλά ποτέ δεν προκάλεσε αντιπάθειες. Ένας αθλητικός σύλλογος απ’ τους παλιότερους του νομού, που "ανάγκασε" τους Αιτωλοακαρνάνες φιλάθλους με τη συμπεριφορά του στους αγωνιστικούς χώρους, να τον βλέπουν με κάτι παραπάνω από απλή συμπάθεια, και που τώρα βρίσκονταν στο χείλος της  καταστροφής. Η παραίτηση του Πάνου του Κουτούμπα απ’ την προεδρεία, και η αποτυχημένη δυό φορές προσπάθεια για σύγκληση γενικής συνέλευσης έφεραν τον ΑΧΕΛΩΟ στα πρόθυρα της διάλυσης.
Κι όμως για μια φορά ακόμα όπως συμβαίνει πάντοτε σ’ αυτό τον τόπο, ο «Παντοκράτορας» έκανε το θαύμα του.   Ο Πάνος ο Κοτούμπας μπροστά στο αδιέξοδο πήρε πίσω την απόφασή του να μην ασχοληθεί με την ομάδα, κι όλα πήραν ξανά τη φυσιολογική τους πορεία στη γενική συνέλευση του Συλλόγου. Έγινε διοικητικός και οικονομικός απολογισμός με τον «στυλοβάτη» πρόεδρο Πάνο Κουτούμπα να παραμένει και πάλι στο τιμόνι της ομάδας. Έτσι με μερικές εθελούσιες αποχωρήσεις και τις σχετικές προσαρτήσεις νέων μελών το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΑΧΕΛΩΟΥ συγκροτήθηκε ως εξής:
Πρόεδρος: Παναγιώτης Κοτούμπας
Αντιπρόεδρος: Μήλας Θεόδωρος,
Γεν. Γραμματέας: Λούκας Γεώργιος

Ταμίας: Αλεξόπουλος Γεράσιμος
Εφορος Υλικού: Καπλάνης Γεώργιος
Γεν.Αργχηγός: Μπέτσικας Δημοσθένης
Μέλη: Κατσαδούρης Γεώργιος, Πανάκιας, Κωνσταντίνου Αλέκος, Μπέτσικας Κων/νος, Φωστήρας Ιωάννης, Τόλης Παναγιώτης, Μπούτιβας Μιχάλης.
Υπεύθυνος δημοσ. σχέσεων : Μπούτιβας Κώστας.

Τέλος καλό, όλα καλά, και πάλι στα πεπραγμένα του ΑΧΕΛΩΟΥ  για την καινούργια ποδοσφαιρική χρονιά. Στο νέο Δ.Σ επικρατεί αναβρασμός για την εξεύρεση προπονητή κι ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας. Και κάτι σαν επίλογος. Κουμάντο σε μια ομάδα κάνει το εκλεγμένο συμβούλιο και όχι τα Καφενεία.
Μπούτιβας Κώστας – Καστρινός.         

Δεν υπάρχουν σχόλια :