Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2015

ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΔΙΕΞΟΔΟ Ο ΑΧΕΛΩΟΣ.

Έγινε τη Δευτέρα 22 -6 η γενική συνέλευση που κάλεσε ο απερχόμενος πρόεδρος του ΑΧΕΛΩΟΥ Πάνος Κουτούμπας. Το αποτέλεσμα τραγικό. 5-6 άτομα απ’ το προηγούμενο συμβούλιο παρουσιάστηκαν, με αποτέλεσμα όχι συνέλευση να μη πραγματοποιηθεί, ούτε παρέα να μαζευτεί να πιούνε τσίπουρο. 
Και μπαίνω κατ’ ευθείαν στο "δια ταύτα". Καλά τα μεγάλα λόγια στο Καφενείο, και η δημαγωγία. Το θέμα, όμως, είναι πως μπαίνεις απ’ τη θεωρία στην πράξη. Η ομάδα χρειάζεται άμεσα πρόεδρο και συμβούλιο με ρεαλιστικό πλάνο επιβίωσης πια. Όποιος πραγματικά ενδιαφέρεται, δεν έχει παρά να μπει μπροστά. Ο δρόμος είναι ορθάνοιχτος και τα σκυλιά δεμένα. Εδώ που φτάσαμε δεν πρόκειται να αποκλεισθεί καμία σοβαρή πρόταση.
Ο ΑΧΕΛΩΟΣ τώρα «καίγετε» να βρεθεί κάποιος να ηγηθεί της προσπάθειας διάσωσης, με υπόσταση και οντότητα. Όταν "έχεις πρόσωπο" και αγαπάς την ομάδα" βγαίνεις μπροστά", καταθέτεις έντιμα τις προτάσεις σου, παίρνεις τον ΑΧΕΛΩΟ και τον οδηγείς εκεί που του αξίζει, γράφοντας το όνομά σου με χρυσά γράμματα στην ιστορία του συλλόγου. Αν είσαι υπαρκτό πρόσωπο και έχεις όραμα για την ομάδα, δεν υπάρχει κανένα κόλλημα στις διαδικασίες. Αρκεί μονάχα να μην πουλήσεις «φύκια για μεταξωτές κορδέλες».
Στην επόμενη Συνέλευση, που η ημερομηνία της θα ανακοινωθεί σύντομα, προτείνω να σταλούν και προσωπικές προσκλήσεις σε ανθρώπους που κατά καιρούς στάθηκαν κοντά στην ομάδα τουλάχιστον να παρουσιαστούν στη συνέλευση και να καταθέσουνε τη γνώμη τους. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα… Ας κάνουμε μία τελευταία προσπάθεια. Υπάρχει, ακόμα χρόνος για να μη σβήσει ο ΑΧΕΛΩΟΣ τελείως απ’ το χάρτη.
Κώστας Μπούτιβας.        Υπεύθυνος τύπου Αχελώου Αγγελοκάστρου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :